kaj počnemo

Digitalne storitve

Naša orodja, za reševanje vašega problema.

storitve

Planiranje projekta

Preden se lotimo načrtovanja, naredimo temeljito raziskavo tvojega podjetja oziroma dejavnosti. Želimo podati jasno sporočilo katerega želiš, da tvoj brand oddaja.

Izdelava in oblikovanje

Zakaj ni dovolj, da je spletna stran samo vizualno privlačna? Spletna stran je zelo močno orodje in želite si, da tudi efektivno. Pomembno je, da je obiskovalec zadovoljen z izkušnjo in da se na vašo spletno stran vrača. Da je uporabniku enostavna, pregledna in informativna.

Digitalni marketing

Z več kot milijonom slovenskih uporabnikov socialnih omrežij, lahko poiščemo pravo občinstvo za vaše produkte oziroma storitve. Z oglasi lahko povečamo vašo prisotnost na trgu, dosežemo več obiskov spletne strani ali povečamo prodajo v vaši spletni trgovini.

Pisanje besedil

Pisanje besedil oziroma, če rečemo z angleško besedo storytelling, je naša največja konkurenčna prednost. Izjemno pomembno je, da se obiskovalec poistosveti z vašim podjetjem in ga začuti tako kot ga čutite vi.

Vzdrževanje in gostovanje

Da spletno stran naložimo na splet, jo moramo naložiti na strežnike. Vse spletne strani naložimo na naše strežnike in jih redno posodabljamo, da delujejo brezhibno.

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje gre z roko v roki z spletnim oblikovanjem. Slike, ikonografije, 2D grafike, logotipi, vizitke. Vse to dobite pod našo streho.

O nas

Rastemo skupaj z vami

Rast naše agencije je odvisna od vas. Naše poslanstvo je, da vam zagotovimo pomoč in naj vam vaš marketing ne predstavlja dodatnega stresa. Za vse poskrbimo mi!