kaj počnemo

Digitalne storitve

Naša orodja, za reševanje vašega problema.

storitve

Planiranje projekta

Predno se lotimo samega načrtovanja, naredimo temeljito raziskavo vašega podjetja/dejavnosti. Želimo najdti problem, ki ga bo spletna stran reševala.

Pisanje besedil

Pisanje besedil oziroma, če rečemo z angleško besedo storytelling, je naša največja konkurenčna prednost. Izjemno pomembno je, da se obiskovalec poistosveti z vašim podjetjem in ga začuti tako kot ga čutite vi.

Izdelava in oblikovanje

Zakaj spletna stran ne more biti samo “lepa”? Spletna stran je zelo močno orodje oziroma lahko je vaša prednost ali pa slabost. Če obiskovalec ne bo zadovoljen z izskušnjo, jo bo hitro zapustil. Mi se trudimo rešiti problem, ki ga imate kot podjetje na spletu in pri naredi spletno stran še “lepo”. Pravijo tudi, da je 2 leti stara spletna stran že zastarela.

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje gre z roko v roki z spletnim oblikovanjem. Slike, ikonografije, 2D grafike, logotipi, vizitke. Vse to dobite pod našo streho.

Vzdrževanje in gostovanje

Da spletno stran naložimo na splet, jo moramo naložiti na strežnike. Vse spletne strani naložimo na naše strežnike in jih redno posodabljamo, da delujejo brezhibno.

Facebook oglasi

Z več kot milijonom slovenskih uporabnikov platforme Facebook, lahko poiščemo pravo občinstvo za vaše produkte oziroma storitve. Z Facebook oglasi lahko povečamo vašo prisotnost na trgu, dosežemo več obiskov spletne strani ali povečamo prodajo v vaši spletni trgovini.

O nas

Rastemo skupaj z vami

Rast naše agencije je odvisna od vas. Naše poslanstvo je, da za vas rešimo problem, da se lahko vi posvetite vašemu podjetju, družini oziroma prostemu času.