Ta stran prikazuje splošne pogoje podjetja Elipso SE d.o.o. Ta spletna stran oziroma podjetje obdeluje tvoje osebne podatke skladno z zakonom. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja naših sporočil.

Zaščita pravic

Vsa vsebina, ki je na spletni strani https://elipso-se.com/ je last podjetja Elipso SE d.o.o., Pod Šipčevim hribom 17, 8000 Novo mesto, DŠ 14365014.

Omejena odgovornost

Za vso morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin na spletnih straneh https://elipso-se.com/ ne odgovarja podjetje Elipso SE d.o.o.

Pridržujemo si pravice, da lahko spreminjamo vsebino kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarjamo za nastale posledice, povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki na spletnem naslovu https://elipso-se.com/ lahko razpolagajo z vsebinami za osebno rabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Podjetje Elipso SE d.o.o. ni odgovorno za morebitne posledice uporabe vsebine. Vsebin na spletnem mestu https://elipso-se.com/ ni dovoljeno kakorkoli distribuerati. 

Varovanje osebnih podatkov

Elipso SE d.o.o. bo z vsemi podatki, ki so zbrani na straneh https://elipso-se.com/ razpolagalo skladno z veljavno zakonodajo.

Ob vnašanju vašega e-mail naslova se v celoti strinjate, da lahko podjetje Elipso SE d.o.o., Pod Šipčeviim hribom 17, 8000 Novo emsto, davčna številka 14365014 (upravljalec osebnih podatkov) uporablja in obdeluje osebne podatke (e-mail naslov, telefonska številka itd.) za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, raznih nagradnih akcij, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

V kolikor uporabnik ne želi, deliti svojih osebnih podatkov glede na obisk na spletni strani lahko onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih osebnih podatkov znotraj obrazcev na spletni strani https://elipso-se.com/ in si tako zagotovi anonimnost.

Uporabnik lahko kadarkoli prekliče obdelavo njegovih osebnih podatkov z obvestilom na info@elipso-se.com ali direktno v nogi prejete elektronske pošte poslane preko tretjih orodij za masovno pošiljanje e-pošte.

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu. 

Na spletni strani je nameščeno obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. Ti piškotki skrbijo za seje uporabnikov, to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi teh piškotkov se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.

Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

Produkti in storitve

Elipso All In One

V kolikor podjetje Elipso SE d.o.o. tekom sodelovanja s stranko v programu Elipso All In One ugotovi, da stranka ne sodeluje dovolj aktivno, se ne drži rokov ter se ne trudi dovolj, stranka izgubi možnost za garancijo v vrednosti 8.000€.