Hej, super, da si tukaj!

Si za kavo? No, virtualno kavo seveda! ☕️

Imamo namreč 30 minut časa, da se pogovorimo o tvojem poslu, tvojih ciljih in izzivih.

Brez skrbi, ne bo nobenih prodajnih trikov, samo sproščen pogovor, kjer bomo skupaj raziskali, kako lahko tvoj posel zraste.

Zakaj je prijava na posvet dobra ideja?

Razumemo tvoje cilje: Skupaj bomo raziskali, kaj želiš doseči s svojim poslom in kako ti lahko pomagamo pri tem.

Rešimo tvoje izzive: Pogovorili se bomo o težavah, s katerimi se soočaš, in skupaj bomo našli rešitve.

Brez obveznosti: Ta posvet je popolnoma brez obveznosti. Ne gre za prodajne trike, ampak za iskren pogovor o tem, kako lahko skupaj zrastemo.

Torej…

Če želiš izvedeti več o tem, kako lahko naša ekipa pomaga tvojemu poslu, izpolni spodnji obrazec in se prijavi na brezplačni 30-minutni posvet.

  Ali svoje podjetje že oglašuješ?

  Kompletna storitev marketinga je bila kot sanje, ki so se uresničile. Uredili so nam vse, kar potrebujemo za našo rast, in bili vedno ob nas. Od prvega dne smo videli ogromno rast.

  Ana Novak

  Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

  Marko Anderlič

  Podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.

  Mateja Mlakar

  Če iščete nekoga, ki se bo lotil vsega od A do Ž na področju vašega marketinga, je to to! Vedno so bili korak pred nami in nam pomagali doseči rezultate, o katerih smo samo sanjali.

  Marko Horvat

  Ne morem si predstavljati, kje bi bili brez ekipe, ki je prevzela vajeti našega marketinga. Niso nam samo prinesli rezultatov, ampak so nas naučili razumeti trg, kot ga do sedaj nismo. Neprecenljivo.

  Miha Kovač