Super, le še ena stopnička je ostala…

Pred vami je obrazec – prvi korak v vašo marketinško preobrazbo z nami. Zajema ključne informacije, ki nam bodo pomagale bolje razumeti vaše potrebe in cilje.

To ni le obrazec, to je vaša priložnost, da z nami delite svojo zgodbo in začnite svoje potovanje z nami. Začetek je pol dela opravljenega, kajne?

Lahko pa pošlješ mail na partner@elipso-se.com vendar mislim, da bo lažje preko obrazca spodaj.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tvoje ime in priimek
Primer: www.elipso-se.com
Ali svoje podjetje že oglašuješ?
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tvoje ime in priimek
Primer: www.elipso-se.com
Ali svoje podjetje že oglašuješ?

Kompletna storitev marketinga je bila kot sanje, ki so se uresničile. Uredili so nam vse, kar potrebujemo za našo rast, in bili vedno ob nas. Od prvega dne smo videli ogromno rast.

Ana Novak

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.

Mateja Mlakar

Če iščete nekoga, ki se bo lotil vsega od A do Ž na področju vašega marketinga, je to to! Vedno so bili korak pred nami in nam pomagali doseči rezultate, o katerih smo samo sanjali.

Marko Horvat

Ne morem si predstavljati, kje bi bili brez ekipe, ki je prevzela vajeti našega marketinga. Niso nam samo prinesli rezultatov, ampak so nas naučili razumeti trg, kot ga do sedaj nismo. Neprecenljivo.

Miha Kovač

FAQ

Kaj se zgodi, če po 90 dneh poskusnega obdobja ne želim nadaljevati?

Odlično vprašanje! Če po 90 dneh menite, da sodelovanje z nami ni za vas, ni nobenega problema. Razumemo, da se včasih stvari ne izidejo kot smo si jih zamislili. V tem primeru boste preprosto končali sodelovanje z nami, brez kakršnih koli obveznosti.

Kako dolgo traja, preden začnem videti rezultate?

Začetni rezultati so običajno opazni v prvih nekaj tednih, večji in bolj pomembni rezultati pa se po navadi pokažejo po nekaj mesecih sodelovanja.

Kakšno obvezo imam po izpolnitvi obrazca ali pošiljanju e-maila?

Prav nobene. S tem, ko izpolnite obrazec ali pošljete e-mail, se zgolj strinjate, da lahko naša ekipa analizira vaše podjetje in vam poda svojo oceno. Če se odločite, da ne želite nadaljevati, ni nikakršne obveznosti.

Koliko stane vaša storitev?

Stroški se lahko razlikujejo glede na potrebe vašega podjetja, trga na katerem poslujete in ciljev, ki jih želite doseči. Najbolje je, da nam pošljete nekaj osnovnih informacij, da lahko skupaj ugotovimo, kaj bi bila najboljša pot za vas in vaše podjetje.

Kako dolgo traja, preden prejmem odgovor na poslani obrazec ali e-mail?

Naša ekipa se trudi, da odgovori v najkrajšem možnem času – običajno prejmete odgovor v roku nekaj dni. Naš cilj je zagotoviti, da imate vse informacije, ki jih potrebujete, za sprejemanje najboljše odločitve za vaše podjetje.

Kakšne vrste podjetij so najboljše za vaše storitve?

Marketing potrebuje vsako podjetje. Najbolj pomembno je, da ima podjetje jasno definirane cilje in je pripravljeno vložiti čas in sredstva za doseganje teh ciljev.

Ali mi lahko pomagate, tudi če moje podjetje še ne oglašuje?

Seveda, lahko. Dejansko, je to idealna situacija, ker lahko skupaj zgradimo strategijo od začetka. Imamo pa tudi veliko izkušenj z optimizacijo že obstoječih oglaševalskih kampanj.

Ali se lahko sestanemo v živo ali pa vse poteka na daljavo?

Odvisno je od vaših preferenc in trenutnih razmer. Radi se prilagajamo in iščemo načine, ki najbolje ustrezajo našim strankam.

Kaj, če že imam marketing ekipo?

To je odlično! Lahko delujemo kot dodatna podpora vaši ekipi, priskrbimo sveže ideje ali pa se osredotočimo na specifične segmente, kjer morda potrebujete dodatno pomoč.