nekaj malega o nas

Mala agencija,

veliki cilji!

Kako bi se opisali v treh besedah? Hmm, kakovostni, vzstrajni in profesionalni.

Kdo smo

“Quality is the best business plan!” ∼ John Lasseter

Naša zgodba se je začela v času korone. Vse se je zapiralo jaz pa sem iskal način kako v teh težkih časih ustvariti nekaj svojega. Naletel sem na tečaj o izdelavi spletnih strani, ker je bila želja o ustanovitvi lastnega podjetja prisotna že od majhnih nog, sem se odločil, da bom imel svojo digitalno agencijo. Tako sem se v tem obdobju začel učiti in vlagati čas, denar in energijo, da postanem eden najboljših na trgu.

Če prevrtimo par let na naslednje poglavje, agencija je USTANOVLJENA! Lahko se zahvalim podjetjem, ki so nam že zaupala ampak smo v zameno za njhovo zaupanje dostavili kakovostno storitev. Kaj pravijo o nas si lahko preberete spodaj.

Trenutno smo enočlanska ekipa vendar, vrjamemo, da nam bodo naši cilji, trdo delo in vaše zaupanje kmalu omogočilo širitev ter v ponudbo več storitev.

Team

Žan Turk

Vedno sem imel željo imeti svoje podjetje ali več le teh. V času korone sem se izučil za izdelavo spletnih strani, trenutno pa zaključujem študij managemanta. Spletne strani izdelujem že 3 leta.

  • Izdelava in oblikovanje
  • Facebook oglaševanje

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak
Osebna trenerka

"V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje - biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo."

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover potovalna agencija d.o.o.