Izdelava spletnih strani

Hej,

super, da se bereva na tej strani! Očitno te res zanima kaj vse zmoremo, da nebova predolga pa, kar pridi z mano pa si poglejva, kaj skriva ta stran.

elipso se

No, začnimo.

 

Predstavljaj si, da pristaneš na spletni strani, ki ni privlačna, ni enostavna za uporabo in ne vsebuje pomembnih informacij. Verjetno ne boš tam dolgo ostajal, kajne? Spletna stran je prva stvar, ki jo bodoči kupci vidijo, ko primerjajo med tvojim podjetjem in konkurenco. In ker verjamemo, da imaš kvaliteten izdelek ali storitev, moraš to tudi predstaviti na svoji spletni strani.

 

Spletna stran mora biti enostavna za obiskovalca. Ko nekdo začuti, da ima problem, ki ga lahko reši tvoje podjetje, in pride na tvojo spletno stran, mora takoj začutiti, da lahko pomagaš. Spletna stran je močno marketinško orodje, ki lahko spremeni obiskovalca v stranko.

 

Paziti moraš, da bo spletna stran privlačna in profesionalna. Dajati mora obiskovalcu občutek zaupanja, da se bo odločil za tvojo storitev.

 

Spletna stran mora imeti jasen namen, na primer, prodajati izdelke v spletni trgovini, zbirati povpraševanja po e-mailu ali klicu. Optimizirana mora biti in usmerjati obiskovalca k tebi, ne k tvoji konkurenci.

 

Vse to lahko zate poskrbimo mi! Tvoja naloga sedaj je, da klikneš na spodnji gumb “STRATEŠKI OBRAZEC” in slediš navodilom na naslednji strani.

Se šlišiva.

Izdelava spletne strani

Ojej skorej bi pozabil…

Gumb, ki ga verjetno iščeš, je malo nižje, ampak super, da si še tukaj. Spletna stran sama od sebe ne bo privabila obiskovalcev, zato poskrbimo, da vas bo Google našel. Vendar pa ljudje ne iščemo stvari iz dolgčasa, ampak nas je potrebno usmeriti. Dandanes najlažje usmerimo nekoga preko socialnih omrežij. Ker vem, kako nadležno je konstantno objavljanje, sestavljanje oglasov ali celotne strategije za oglaševalske kampanje in potem še ustvarjanje landing page-a, lahko tudi to prevzamemo mi in za vas vodimo vaš marketing. To bi bilo iz moje strani na tej strani vse. Gumb za nadaljevanje je malo nižje.

mnenja naših partnerjev

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover d.o.o.

“V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.”

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak

Osebna trenerka

zadnji projekti

izdelava in oblikovanje

Lepotni salon M

Frizerski salon

izdelava in oblikovanje

Travelover

Potovalna agencija

izdelava in oblikovanje

Mlakolor

Proizvodnja barvil za plastiko