Izdelava spletnih strani

Hej,

super, da se bereva na tej strani! Očitno te res zanima kaj vse zmoremo, da nebova predolga pa, kar pridi z mano pa si poglejva, kaj skriva ta stran.

elipso se

No pa začniva.

Si bil/a kdaj na spletni strani, kjer je vse skupej zgledalo, kot šotor od najstnika, ki je prvič na glasbenem festivalu in se mu sanja ne kako ga postaviti? Ja tudi nas zaboli srce, ko vidimo nekej takega, posebej pa takrat, ko izvemo koliko je stala taka spletna stran.

No, vrjamemo, da je temu najstniku na festivalu bilo cisto vseeno, če njegov šotor preživi noč, vam pa ni vseeno kako stranke gledajo na vaše podjetje. Verjetno niste zastonj vlagali energije, časa in sredstev, gradili brand, da bi vam vse to pokvarila spletna stran.

No razen, če ste, potem verjetno nismo najboljši fit za sodelovanje…

Pri spletni strani je glavno, da je enostavna za obiskovalca. Nekdo, ki ima nekakšen problem, ki ga lahko vi kot podjetje rešite in pride na vašo spletno stran in to takoj začuti. Ker, če vam zaupam skrivnost… spletna stran je močno marketinško orodje, namenjeno, da obiskovalca spremeni v stranko.

Naj bo prijetna in profesionalna na pogled. Nikomur ni prijetno gledati v utripajoč tekst, premočen kontrast med črkami in ozadjem, v mavrico barv in še bi lahko naštevali. Stran more dati obiskovalcu občutek zaupanja, da se odloči za vašo storitev, ker je verjetno to njegov prvi stik z vami.

Poskrbite, da ima namen, torej ali želite podati samo informacije o vašem podjetju, prodajate izdelke v spletni trgovini, želite več povpraševanja po e-mailu ali klicu. Spletna stran mora biti optimizirana in usmeriti obiskovalca do vas in ne do konkurence.

Sliši se enostavno, pa vendar ni tako, AMPAK..

Vse to za vas poskrbimo mi! Vaša naloga sedaj je, da kliknete na spodnji gumb “STRATEŠKI OBRAZEC“ in sledite navodilom na naslednji strani.

Se slišiva.

Izdelava spletne strani

Ojej skorej bi pozabil…

Gumb, ki ga verjetno iščeš je malo nižje, ampak super, da si še tukaj. Spletna stran sama od sebe nebo privabila obiskovalcev, ja poskrbimo, da vas bo google našel. Žal pa ljudje nismo tako naravnani, da sami iščemo stvari iz dolgčasa ampak nas je potrebno usmeriti. Dandanes najlažje pokažemo in usmerimo nekoga je preko socialnih omrežij. Ker vem, kako nadležno je konstantno objavljanje, sestavljanje oglasov oziroma cele strategije za oglaševalske kampanije in potem še landing page, lahko tudi to prevzamemo mi in za vas vodimo vaš marketing. To bi bilo iz moje strani na tej strani vse. Gumb je malo nižje.

Se slišiva.

mnenja naših partnerjev

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover d.o.o.

“V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.”

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak

Osebna trenerka

zadnji projekti

izdelava in oblikovanje

Lepotni salon M

Frizerski salon

izdelava in oblikovanje

Travelover

Potovalna agencija

izdelava in oblikovanje

Mlakolor

Proizvodnja barvil za plastiko