Hey, great to see you here! tukaj!

Fancy a coffee? Well, a virtual one, of course! ☕️

We have 30 minutes to chat about your business, your goals, and challenges.

Don't worry, there will be no sales gimmicks, just a relaxed conversation where we'll explore together how your business can grow.

Why is signing up for a consultation a good idea?

We understand your goals: Together, we'll explore what you want to achieve with your business and how we can assist you in that.

We address your challenges: We'll discuss the issues you're facing and together we'll find solutions.

No strings attached: This consultation is completely obligation-free. It's not about sales tactics, but an honest conversation about how we can grow together.

So...

If you want to learn more about how our team can help your business, fill out the form below and sign up for a free 30-minute consultation.

  Are you already advertising your business?

  Kompletna storitev marketinga je bila kot sanje, ki so se uresničile. Uredili so nam vse, kar potrebujemo za našo rast, in bili vedno ob nas. Od prvega dne smo videli ogromno rast.

  Ana Novak

  Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

  Marko Anderlič

  Podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.

  Mateja Mlakar

  Če iščete nekoga, ki se bo lotil vsega od A do Ž na področju vašega marketinga, je to to! Vedno so bili korak pred nami in nam pomagali doseči rezultate, o katerih smo samo sanjali.

  Marko Horvat

  Ne morem si predstavljati, kje bi bili brez ekipe, ki je prevzela vajeti našega marketinga. Niso nam samo prinesli rezultatov, ampak so nas naučili razumeti trg, kot ga do sedaj nismo. Neprecenljivo.

  Miha Kovač