Digitalni marketing

Hej,

preden se spustiva v top secret resne zadeve, začniva z zanimivostjo, ki te bo šokirala. Po zadnji raziskavi povprečen človek preživi na socialnih omrežjih 147 minut oziroma  2 uri in 27 minut. Kar “showstopper“ kaj ne, ampak to je lahko plus zate in za tvoje podjetje.

Digitalni marketing Elipso SE

Vprašanje za milijon evrov: kako privabiti aktivne uporabnike socialnih omrežij na svojo spletno stran in jim nekaj prodati? Odgovor je digitalni marketing.

 

Digitalni marketing je vseobsegajoč pojem, ki zajema vso obliko online komunikacije, kot so e-pošta, socialna omrežja, plačljiva spletna oglaševanja, pisanje besedil in ustvarjanje medijev (slike, video) ter prodajni proces na spletni strani. V bistvu, digitalni marketing je vse, kar objavljate, pišete in delite v online svetu.

 

Naša agencija ima široko paleto orodij za upravljanje digitalnega marketinga. Za vas lahko prevzamemo vse vaše socialne profile in jih mi vodimo, sestavljamo celotne oglaševalske kampanje in oglaševaljske sisteme (plačljivi oglasi), ustvarjamo vso medijsko gradivo in besedila. Poskrbimo tudi za vašo spletno stran ali landing page, kamor boste usmerjali kupce.

 

Sliši se dobro, kajne? Torej, vi se lahko posvetite temu, kar ste dobri in kar je razlog, zakaj ste odprli podjetje, preživite čas z družino, preberete novo knjigo ali načrtujete naslednji dopust, brez skrbi, ker veste, da bo vse urejeno.

 

Za več informacij in sodelovanje z nami, kliknite na spodnji gumb “STRATEŠKI OBRAZEC” in sledite navodilom na naslednji strani.

 

Se slišiva.

Digitalni marketing

Pozornost konvertirati v denar!

Verjetno te je naslov, ki si ga prebral, ustavil na poti do gumba. Če je tako, potem stvar deluje odlično. Imeti pozornost ljudi, ki imajo denar in potrebo po tvojem produktu ali storitvi, je prvi korak do uspešne prodaje. Drugi korak pa je le te usmeriti na svojo spletno stran, kjer se dejanska prodaja lahko zgodi. Tudi tu ti lahko ponudimo pomoč. Ko oddaš obrazec, bomo preverili tvojo spletno stran in, če bomo videli, da potrebuje pomoč, ti bomo rešili tudi to težavo ali pa ti bomo vsaj delili kakšen nasvet.

Kratko in jedrnato, spodaj je ta zloglasni gumb, ki te bo popeljal do obrazca.

Lepo bodi.

 

Digitalni marketing Elipso SE

mnenja naših partnerjev

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover d.o.o.

“V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.”

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak

Osebna trenerka

zadnji projekti

izdelava in oblikovanje

Lepotni salon M

Frizerski salon

izdelava in oblikovanje

Travelover

Potovalna agencija

izdelava in oblikovanje

Mlakolor

Proizvodnja barvil za plastiko