Marketinška agencija

Hej,

preden se spustiva v top secret resne zadeve, začniva z zanimivostjo, ki te bo šokirala. Po zadnji raziskavi povprečen človek preživi na socialnih omrežjih 147 minut oziroma  2 uri in 27 minut. Kar “showstopper“ kaj ne, ampak to je lahko plus zate in za tvoje podjetje.

Digitalni marketing Elipso SE

Dobrodošli v našem svetu, kjer marketing ni le delo, ampak strast. To je prostor, kjer vaša zgodba postane naša misija.

Kaj počnemo? Nič posebnega, le preoblikujemo vaš marketing v pripoved, ki zares prepriča. Nismo zgolj specialisti za Facebook, Google, SEO ali radijske oglase. Smo multidisciplinarna ekipa, ki vam ponuja holističen pristop k marketingu, ki zajema vse od organskega do plačanega marketinga in vse vmes.

Toda naša resnična moč ni le v naši strokovnosti. Je v tem, kako jo uporabljamo. Ne le svetujemo, ampak tudi prevzemamo 100% izvajalsko nalogo. Prevzamemo ves stres, ki prihaja z vodenjem marketinških kampanj in vam omogočamo, da se osredotočite na to, kar resnično šteje: vaše stranke.

Zdaj pa tisto večno vprašanje…

Ali sploh potrebujem zunanjo marketinško agencijo?

To je popolnoma legitimno vprašanje. Seveda, lahko zgradite lastno močno marketinško ekipo, najamete freelancerja ali pa nadaljujete kot do sedaj. Toda vprašanje je, ali ste pripravljeni prevzeti tveganje in stres, ki prihaja z vsemi temi opcijami?

Mi smo tu, da vam ponudimo četrto možnost: partnerstvo z nami. Omogočamo vam, da se osredotočite na tisto, kar resnično šteje za vaše podjetje, medtem ko mi poskrbimo za marketing.

Če se vam zdi, da je ta opcija prava za vas, vas vabimo, da izpolnite obrazec spodaj. Prevzemimo stvari v svoje roke in skupaj zgradimo marketinško strategijo, ki bo vaše podjetje ponesla na nove višave.

Pridružite se nam danes in skupaj bomo dosegli vaše marketinške cilje!

Za več informacij in sodelovanje z nami, kliknite na spodnji gumb “STRATEŠKI OBRAZEC” in sledite navodilom na naslednji strani.

 

Se slišiva.

mnenja naših partnerjev

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover d.o.o.

“V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.”

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak

Osebna trenerka