Digitalni marketing

Hej,

preden se spustiva v top secret resne zadeve, začniva z zanimivostjo, ki te bo šokirala. Po zadnji raziskavi povprečen človek preživi na socialnih omrežjih 147 minut oziroma  2 uri in 27 minut. Kar “showstopper“ kaj ne, ampak to je lahko plus zate in za tvoje podjetje.

Digitalni marketing Elipso SE

Vprašanje za milijon evrov, kako nekoga, ki je aktiven na socialnih omrežjih, privabiti k sebi na spletno stran in mu nekej prodati?

Odogovor lahko varno rečeva, da je digitalni marketing. Ampak razjasniva najprej pojem digitalni marketing, kaj to sploh je.

Gre za vso obliko online komunikacije torej to niso samo email, socialna omrežja in plačljiva spletna oglaševanja, ampak tudi pisanje besedil, ustvarjanje medijev (slike, video). Sem spada tudi prodajni proces, ki ga imate na spletni strani. Torej če poenostaviva je digitalni marketing vse, kar objavite, napišete, delite v online svetu.

Zdaj, ko sva bolj razjasnila ta pojem te verjetno zanima kaj lahko mi naredimo zate.

V naši agenciji imamo polno škatlo orodij, kako voditi vaš digitalni marketing, skratka za vas lahko prevzamemo vse socialne profile in jih vodimo mi, tako imenovane organske (neplačljive) objave. Sestavimo celotno oglaševaljsko kampanijo (plačljivi oglasi), ves media material, besedila ustvarimo mi, strošek oglaševanje pade na vašo bančno kartico. Ker potrebuje tudi spletno mesto oziroma landing page, kamor boste usmerjali kupce, poskrbimo tudi za to. Ampak, ker digitalni marketing ni samo pridobivanje novih kupcev ampak je tudi skrbeti za že obstoječe, prevzamemo tudi email marketing, torej gradimo vašo email bazo in skbrimo za vaše že obstoječe kupce.

Sliši se kar simpatično ane? Neznam ravno brati misli ampak se mi dozdeva, kaj se vam plete po glavi. Kaj naj pa vi počnete, če mi vse to delamo za vas? Delajte to v čem ste dobri, posvetite se temu, zaradi česa ste odprli podjetje, ali preživite dan z družino, preberite novo knjigo ali pa načrtujte naslednji dopust čisto brez skrbi, ker veste, da bodo stvari urejene.

To bi bilo vse iz moje strani na temo digitalnega marketinga.

Se slišiva,

 

P.S. Še ena malenkost , spodaj je en tak simpatični zlato bež gumb, ki te popelje do enostavnega obrazca. Z klikom na gumb boš en korak bližje sodelovanju z nami, z oddanim obrazcem pa kar dva koraka.

Digitalni marketing

Pozornost konvertirati v denar!

Verjetno te je na poti do gumba ustavil naslov, če te je, vrhunsko potem stvar deluje. Imeti vso to pozornost je prvi korak do uspešne prodaje, ker imaš pozornost od ljudji, ki imajo denar in potrebo po tvojem produktu ali storitvi. Drugi korak je, da jih usmeriš na svojo spletno stran, kjer se dejanska prodaja lahko zgodi. Tudi tukej ti lahko ponudimo pomoč. V vsakem primeru, ko oddaš obrazec bomo preverili tvojo spletno stran in, če bomo videli, da spletna stran pomoč potrebuje ti rešimo tudi tega problema ali pa s tabo delimo vsaj kakšen nasvet.

Kratko in jedrnato, spodaj je pa ta zloglasni gumb, ki te popelje do obrazca.

Lepo bodi.

 

Digitalni marketing Elipso SE

mnenja naših partnerjev

Podjetje Elipso SE d.o.o. priporočamo vsem, ki si želijo imeti kvalitetno spletno stran narejeno po svojih željah. Pri postavljanju spletne strani so bile upoštevane vse naše želje. Izjemno smo bili zadovoljni tudi z odzivnostjo in pomočjo pri uporabi spletne strani. Pri podjetju so nam prav tako predstavili celotni spletni vmesnik za uporabo in urejanje spletne strani, ki je bil tudi prilagojen našim željam in potrebam.

Marko Anderlič

Direktor, Travelover d.o.o.

“V podjetju Elipso SE d.o.o. so ob uvodnih razgovorih prepoznali, kaj želimo in kdo smo. V spletno stran smo želeli vnesti svojo dinamiko in vsebino dela predstaviti skozi obliko spletne strani. Spletna stran izpolnjuje vse cilje – biti kratek, hiter in barvit, ki so v celoti zajeti. So pošteni, naravnost usmerjeni, hitro poskrbijo za VSE vaše potrebe, so zanesljivi in nanje lahko računate. Jih toplo priporočamo.”

Mateja Mlakar

Direktor, Mlakolor d.o.o.

Ob pričetku projekta sem imela visoka pričakovana tako glede dizajna kot tudi same razporeditve elementov in efektov na spletni strani. Žan je moja pričakovanja močno presegel. Moje ideje je pripeljal do popolnoma druge dimenzije in jih presegel. Pohvaliti moram njegovo inovativnost, smisel za kreativnost, ki jo je vložil v izdelavo, predvsem pa njegovo prilagodljivost na moje dodatne zahteve. Največje presenečenje je bila njegova odzivnost ob mojem “naročilu”. Njegovo delo in odnos do stranke je bilo zaznamovano z visoko stopnjo profesionalnosti. Istočasno pa je vsako njegovo dejanje izražalo iskren interes, da doseže naročnikovo zadovoljstvo.

Maruša Novak

Osebna trenerka

zadnji projekti

izdelava in oblikovanje

Lepotni salon M

Frizerski salon

izdelava in oblikovanje

Travelover

Potovalna agencija

izdelava in oblikovanje

Mlakolor

Proizvodnja barvil za plastiko